Rockstar köper rättigheterna till Will Smiths örfil

Foto Neilson Barnard/Getty Images. Montage

Knappt har krutröken lagt sig efter årets uppmärksammade upplaga av Oscarsgalan innan nästa bomb slår ner i nöjesvärlden. Den här gången i form av en något udda rättighetsaffär. För ett litet tag sedan avslöjade Rockstar att nästa GTA-spel är under utveckling. Pressmeddelandet berättade dock inget av innehållet i spelet.

TMZ skriver nu att Rockstar köpt rättigheterna till den omtalade örfilen av Wills Smiths eget managementbolag. Sajten berättar inget om summan för käftsmällen, men det mesta tyder på att incidenten kommer att utgöra en del i storyn i GTA VI. Chris Rock antyder i en kommentar att han överväger rättsliga åtgärder för att få del av affären.

– Det är jag som får en örfil. Utan mig hade det här aldrig blivit en grej. Jag förtjänar också att ta del av denna uppgörelse och jag kommer att kämpa för min rätt till mitt ansikte, säger Chris Rock.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.