Roller Champions släpps den 25 maj!

Blandar man flera roliga saker så blir det super-roligt eller?

Ubisoft har planerat att släppa Roller Champions, ett spel om rullskridskor, bollspel och racing kombinerat i ett, den 25:e maj. Spelet kommer vara free-to-play och det kommer vara tillgängligt på alla de flesta konsolerna samt PC. För Nintendo Switch planeras spelet att släppas vid ett senare datum.

I Roller Champions spelar du i lag av tre som tävlar om att nå 5 poäng först genom att slänga bollen i mål. Där är en twist till det dock. Banan är formad som en racerbana och ju fler varv du åker i det medan du har bollen, ju fler poäng kommer ditt skott vara värt när det landar i mål. Låter intressant och man kan ju undra om det kommer vara en utmanare till Rocket League som är det spelet som nog alla tänker på när de hör konceptet ”racing med en boll”.

Det går fort i Roller Champions

Spelet har givetvis allt som är standard i dagens free-to-play multiplayer-spel. Jag syftar givetvis på . leaderboards, belöningar, egna profiler och egna customizeable champions etc.. Det lovas också många limited time events i spelet där spelare kommer ha chanser att låsa upp ännu fler belöningar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.