Rugrats kommer tillbaka som spel

Det blir 8-bitsläget för mig!

Rugrats är en kär favorit för många som växte upp på 90-talet, och har förtrollat även modern publik med sitt färgrika karaktärsgalleri och otippat djupa teman för en serie främst riktad till barn. Medan den kända teorin om att det hela var en psykologisk hanteringsmekanism upplevd av karaktären Angelica är dementerad, är det här kommande spelet helt äkta.

Rugrats: Adventures in Gameland är ett samarbete mellan utgivaren The MIX (Media Indie Exchange), rättighetshållaren Paramount och Limited Run Games. Spelet är så kallat neo-retro och tar mycket inspiration från spel på NES och Game Boy. Faktum med att ett retroläge kommer att finnas för grafiken, som annars kommer att se ut som en högupplöst version av källmaterialet.

Samtliga spelbara karaktärer kommer att ha unika färdigheter och du kommer dessutom att kunna spela genom hela äventyret med en vän.

Rugrats: Adventures in Gameland kommer att släppas på ”PC och konsol” någon gång under nästa år. En demo kommer att finnas tillgänglig för besökare på PAX West, så hands-on-rapporter kommer antagligen att dyka upp inom kort. Tills dess finns en trailer i sidhuvudet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.