RuneScape firar 20 år med att komma till mobil

Registrar du dig idag får du massa bonus, bland annat 50% XP-boost.

MMORPG-spelet RuneScape har nu lockat spelare i två decennier och det firas med att det ikoniska spelet lanseras till mobil. Helt i tidens anda. Mobilversionen av RuneScape går nu att förhandsboka och för de som är tidigt ute väntar bonusar i form av unika kosmetiska belöningar. Du kan även låsa upp Crux Eqal-rustningen som ger en 50% XP-bonus i sju dagar.

RuneScape till mobil har full cross play-kompatibilitet, vilket innebär att spelare på mobil kan möta PC-spelare med exakt samma föreutsättningar. Det är även möjligt att fortsätta sitt spel från datorn på mobila enheter. Spelet finns att hämta på App Store samt Google Play Store och när förhandsbokningarna släpptes för ett par dagar sedan slog det ett häpnadsväckande rekord med över 2,1 miljoner nedladdningar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.