Ryse kommer att vara exklusivt för Xbox One

Crytek har i flera år slipat på detta spel och ett tag trodde vi att dom hade lagt ner det. Men hör och häpna, det är tillbaka och det kommer att vara exklusivt för Xbox One. Ryse kommer att utspela sig i det forna Rom där vi kommer att få slakta våra fiender med hjälp utav Kinect, vilket kan bli riktigt häftigt då man kommer att mestadels använda sig utav vapen som svärd och yxor. Vi kan väl inget annat än att förvänta oss ett underbart högupplöst och förmodligen ett otroligt grafikmässigt snyggt spel som vi är så vana vid att se när det är Crytek som ligger bakom. Destructoid säger att detta kommer vara Xbox One’s flaggskepp vid lanseringen och jag tror inte Crytek kommer att göra oss besvikna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.