Disney Infinity blir årets leksak

Disney Infinity släpps om tre månader. Men redan nu kan spelet stoltsera med att ha blivit utsett till ”årets leksak”. En jury bestående av människor från leksaksaffärer och lekland har gett Disney detta ärofyllda (nåja) pris.

Disney Infinity är ett hopplock av Disneykaraktärer som får interagera med varandra. Jack Sparrow dricker te hos Askungen och Blixten McQueen och Mr. Incredible tävlar om vem som är snabbast. Eller för att citera Kalle Lagerroos, marknadschef på spelsektionen på The Walt Disney Company Nordic:

”Disney Infinity är som en gigantisk digital leksakslåda. Spelet kombinerar en vanlig spelkonsol, så som Playstation 3, Nintendo Wii och Xbox 360 etc. med fysiska leksaker, vilket gör att möjligheterna för att skapa nya spelvärldar och nya spelupplevelser blir snart sagt oändliga. Detta är också första gången som så många olika Disneykaraktärer samlas i en spelvärld; så hela familjen kan hitta – och spela som – sin favorit.”

Visst, man kan väl säga ett å annat om att ett spel som ännu inte släppts får pris som årets leksak.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.