Så snyggt! Så galet! Så läskigt!

Här kommer en trailer från ett spel vi helt missat att rapportera om. Little Nightmares  visades upp på Gamescom tidigare i år och nu har en lång film med spelsekvenser från spelet dykt upp på nätet. Little Nightmares är ett plattformslir från svenska Tarsier Studios som tidigare gjort sig kända för bland annat LittleBigPlanet.

Little Nightmares ser ut att vara så vacker, men samtidigt riktigt creepy. Kameran ger känslan av att du är övervakad och det gulliga första intrycket förvandlas snabbt till en hårresande katt och råtta-lek. Spelet släpps i början av nästa år till Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.