Say NO! More är ute nu

Ett spel om att kväka ur sig negationer på löpande band – så pass att utvecklare och utgivare själva kallar spelet för ett NO!-Playing Game (NPG). Say NO! More är sedan gårdagen ute på iOS-plattformar, Nintendo Switch och PC (via Steam). Spelet är ett kärleksbarn från tyska studion Fizbin och släpps av svenska Thunderful Publishing.

Att säga nej är antagligen något de flesta av oss har vissa reservationer mot. Det gäller inte minst för utvecklarna som bokstavligen gjort konceptet till en konstform. Say NO! More började sin utveckling så tidigt som 2019, men fick hoppa över 2020 (ungefär så som många av oss önskar att vi kunnat göra) och spendera lite längre tid i ugnen. Resultatet ser ut som en skön parodi med ett lagom mått självmedvetenhet. Här finns dessutom såväl karaktärsskapare som valmöjligheten att säga nej på olika språk. Kan DU motstå chansen att gasta på tyska i ansiktet på någon? Svaret är självklart ett nej!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.