Se denna trailer för Rainbow Moon

[youtube id=”Jbn2tBNhCjI” width=”600″ height=”350″]

SideQuest Studios är skaparna bakom Söldner X, det nästintill omöjligt svåra sideshooter-spelet till PS3, har nu släppt en ny trailer för sitt kommande spel, Rainbow Moon. Till skillnad från sina tidigare spel så har de nu valt att utveckla en hybrid mellan RPG och stategi. Då alla strider är turbaserade och utplacerade på rutnät så påminner gameplayet till viss utsträckning om Fire Emblem eller SNES-klassikern Bahamut Lagoon. Rainbow Moon kommer att vara ett PS3-exklusivt, nedladdningsbart spel med release i juni/juli.

Källa: PlayStation Blog

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.