Se reprisen när Bungie presenterar Destiny – Age of Triumph

Återvänd till Vault of Glass, Crota's End och King's Fall - alla på light level 390!

Watch live video from Bungie on www.twitch.tv

Den 28 mars kommer den sista uppdateringen till Destiny. Age of Triumph ska bli den avslutande actionfesten som ska ge fans något att göra innan Destiny 2 släpps. I streamen presenteras den nya, stora rekordboken och några av de utmaningar som behöver göras för att låsa upp de unika belöningarna. Dessutom pratar de om de gamla raiderna som uppdaterats, lyfts till en högre svårighetsgrad och fått nya utmaningar – och uppdaterad loot såklart.

Nästa stream sänds den 15 mars och kommer handla om de ”ritualer” spelare kan göra varje vecka. Den 22 mars, en vecka innan uppdateringen släpps, kommer Bungie presentera finjusteringar till spelets övergripande funktioner.

Vad anser ni om den här uppdateringen? Är det anledning nog att spela Destiny i ett halvår till? Dela gärna med er av era åsikter!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.