Sex minuter gameplay från Watch_Dogs

[youtube id=”T5R_1B77bug” width=”600″ height=”350″]

Det verkar som att en sex minuter lång video med gameplay har läckt från Ubisoft kommande spel Watch_Dogs. Varför läckt? undrar du kanske då. Jo, jag ska förklara, berättar jag. Och den konspiratoriska sidan av mig kommer fram.

Dels så är den inte släppt via Ubisofts egna Youtube-kanal. I stället hittas den på GamesHQMedias dito. Min konspiratoriska sida kittlas också av att det står något på ryska (eller?) i början av videon. Den läsare som kan läsa ryska (eller vilket språk det nu är) får hemskt gärna berätta vad det står. Till sist går det att höra ett vanligt datorljud precis när vi får se gameplay.

Men det är bara jag. Hur som helst. Videon, som jag hittade på Joystiq, visar ändå upp en hel del trevligt. Vi får följa huvudkaraktären Aiden och miljöerna i Chicago. Jag tycker att det ser schysst ut.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.