EA-chefen säljer alla sina aktier

Andrew Wilson är chef för EA Sports och har precis blivit detsamma för EA Origin, den digitala distributionsservicen. I torsdags sålde han alla sina aktier i företaget, och fick därigenom ut nästan 4,8 miljoner kronor, rapporterar Kotaku. Men EA Sports nekar till att Wilson ska vara på väg bort från företaget.

”Andrew är chef för EA Sports och Origin. Han har inga planer på att lämna EA.”

Det kan tyckas vara ett märkligt drag av en EA-chef att sälja sina aktier. Och visst låter det som att han skulle vara på väg bort. Samtidigt har Wilson precis fått en befordran när han tog över Origin. Det, tillsammans med att EA:s aktie är på högsta nivån på knappt ett år, gör det till ett märkligt tillfälle att lämna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.