Shadow Realms är BioWares nya spel

Äntligen har vi fått veta lite mer om BioWares mystiska nya spel Shadow Realms! Det som visats har varit helt olikt BioWare som mest är kända för sin rika science-fiction och fantasy. Men det som väntar är något så ovanligt som ett onlineactionrollspel där fyra spelare möter en ensam spelare.
Låter det bekant?

Shadow Realms utspelar sig i nutiden och kommer handla om ”utvalda” med magiska krafter som rekryteras för att kriga mot mörkret som hittat ett sätt att invadera jorden.

Där Turtle Rock Studios Evolve är mer renodlad multiplayeraction á la 4v1, kommer BioWares Shadow Realms att vara episodbaserad, nästan som en ”TV-serie”. Spelare kommer kunna bygga upp sina karaktärer, både hjältar och onda Shadowlords, anpassa dem efter sin spelstil och följa en story som det byggs ett kollektiv kring.

Shadow Realms är under utveckling och kommer att släppas till PC via EA Origins. Registrera dig på hemsidan för chansen att delta i den stängda alfan.

[youtube id=”TDXPE6LCQtE” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.