Sid Meier’s Civilization VI får utökning lagom till Alla hjärtans dag

Sverige hamnar i det digitala och metaforiska förarsätet i den nya expansionen Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm.

I onsdags kom beskedet från 2K och Firaxis om att det kritikerrosade Sid Meier’s Civilization VI skulle få en ny expansion. På dagen alla älskar att hata (eller hatar att älska), 14:e februari, kommer spelet finnas tillgängligt till PC.

I Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm får Sverige chans att glänsa med sin kultur. Kristina, en av de högst utbildade kvinnorna under 1600-talet, leder oss i detta kapitel av den virtuella historien. Som Sverige är det kanske inte mer än passande att försöka sig på en diplomatisk seger i din jakt på den bästa civilisationen.

Se trailern här nedanför.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.