SingStar firar tioårsjubileum

I år är det tio år sedan fenomenet SingStar lanserades. I samband med jubileet utannonserar Sony SingStar till PlayStation 4. Förutom 30 nya låtar introduceras flera funktioner som förhöjer spelupplevelsen. Bland dem finns möjligheten att använda smartphones som mikrofoner via en gratisapp och stöd för sociala medier.

Jag kan knappt tro att det är tio år sedan vi lanserade SingStar. Under det decennium som har gått har det varit fantastiskt att se varumärket växa, med 26 miljoner sålda skivor över hela världen och 25 miljoner nedladdade låtar. 2004 bröt vi ny mark. Då fanns det knappt några party- eller sociala spel och idén om att sjunga framför spelkonsolen var helt ny! Men vi har alltid sagt att man älskar att sjunga tillsammans och det är precis vad SingStar alltid har handlat om. Nu återuppfinner vi SingStar för den digitala generationen!
Dave Ranyard, studiochef för Sony Computer Entertainment Europe World Wide Studios.

SingStar till PlayStation 4 lanseras senare i år med samlingsskivan SingStar: Ultimate Party, som även släpps för PlayStation 3.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.