Lanseringstrailer för maj månads största

[youtube id=”TgKnILJN588″ width=”600″ height=”350″]

27 maj närmar sig med stormsteg och orkankliv och därmed release av en av årets största titlar. Många är det som ser fram emot Watch_Dogs, inte minst märks det på förhandsbokningarna som slagit rekord. Med en enorm budget och skyhöga förväntningar är det nog några på Ubisoft som känner sig svettiga. På tisdag är det i alla fall upp till bevis för hundarna, tills dess får du hålla tillgodo med den nysläppta trailern.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.