Skaparen bakom Far Cry 4 gästar Comic Con Gamex

Far Cry är spelserien som genom åren mött idel lovord för sin berättande och gastkramande intensitet. Lagom till julhandeln släpps Far Cry 4 som utspelar sig i Himalayas avlägsna bergsregioner och där spelaren tar sig an en självutnämnd envåldshärskare.

I actionaäventyret Far Cry 4 befinner sig spelaren i Kyrat, en vidsträckt, vild och farlig region i Himalaya som styrs med järnhand av den självutnämnde kungen. Som vanligt möter man flera starka personligheter i spelet och med hjälp av en arsenal av vapen, hjälpmedel, fordon och djur är det upp till spelaren, ensam eller i samarbete med andra i flerspelarläget, att hjälpa befolkningen till frihet och samtidigt uppleva en episk historia i den exotiska och öppna spelvärlden.

Torsdag 30 oktober och fredag 31 oktober gästas Comic Con Gamex av Philippe Fournier som arbetat med Far Cry 4 hos den kanadensiska studion Ubisoft Montréal. Philippe Fournier har en gedigen bakgrund som spelutvecklare och varit med och utvecklat Far Cry 3 och Far Cry 3 Blood Dragon, för att nämna några.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.