CCG14: Karmaflow

På Comic Con Gamex finns många ovanliga och fantastiska ting. Karmaflow är ett av dem. Utvecklat av den nederländska studion Basecamp Games är Karmaflow en unik blandning av plattform/pusselspel och rockopera. Förutom en otroligt vacker estetik är musiken, som är framförd av kända rockartister, det centrala för berättelsen. Likt en musikal sjunger karaktärerna historien för spelaren som sedan, genom gameplay, får bestämma hur storyn utvecklas.

Artister som medverkar är bland annat Simone Simons (Epica), Dani Filth (Cradle of Filth), Marc Hudson (Dragonforce), Tony Kakko (Sonata Arctica) och Alissa White-Gluz (Arch Enemy). Musiken framförs av nederländarnas kända pop och jazzorkester Metropole Orkest med hjälp av medlemmar från Within Temptation, Epica och Textures. Med denna otroliga ensemble är potentialen för spelet stort. Utvecklarna nöjer sig inte heller med att utveckla ett unikt spel, de kommer i samband med release även att hålla en rockkonsert där artisterna ger liv åt spelkaraktärerna på scenen.

Karmaflow släpps till PC genom Steam i januari nästa år. Konserten Karmaflow In Concert spelas den 18 och 19 januari 2015 på Theater aan de Parade, s-Hertogenbosch i Nederländerna.
Är du intresserad av spelet kan du klicka dig in här. Är du även intresserad av konserten klickar du här.

[youtube id=”CgZdAGw-3kA” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.