Skotska ön Skye tvinnas samman med Skylands

Tv-spelsserien Skylanders är känt för sina leksaksfigurer som från den fysiska världen återskapas och får liv i spelvärlden. Passande nog har nu Skylanders ingått ett unikt samarbete. Skye, en ö på Skottlands västkust kommer att i detta samarbete integrera den fiktiva världen Skylands med verkligheten. Detta görs i samband med släppet av deras nya spel Skylanders: Swap Force den 18 oktober.

SWAPtober som samarbetet kallats innebar att besökare på ön kunde hälsa på den nya karaktären Wash Buckler när han besökte öns mest kända sevärdheter. Swap Force tog även över Skyes officiella hemsida. Gå in på www.skye.co.uk och prova att skriva swap.

Skylanders: Swap Force för med sig 16 nya figurer och är fullt bakåtkompatibelt. Men den mest spännande nyheten är möjligheten att sära på figurernas under- och överdel. Sedan är det fritt för spelaren att kombinera dessa delar hur man vill för att skapa nya karaktärer med olika förmågor.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.