Artikeln är ett betalt samarbete:
Skydda din Samsung från repor och stötar

Oavsett om du har en ny, begagnad eller till och med gammal mobiltelefon är det smart att skydda den på bästa möjliga sätt. Och det bästa sättet är fortfarande att investera i ett bra mobilskal!

I denna text kan du läsa mer om olika typer av skal och vilket som är bäst för just dig.

Plånbok

Du som bär med dig väldigt lite i plånboken kan lätt byta över till ett mobilskal Samsung med plats för kort. Eftersom vi numera lever i ett rätt så kontantlöst samhälle behövs det inte längre en stor plånbok som tar upp onödig plats i fickan eller väskan. Utan det räcker gott och väl med några platser för kort i mobilskalet.

Fodral

Om du har uppgraderat till att numera betala med mobilen eller din smartwatch behöver du inte längre bära med dig kort. Men din mobil behöver fortfarande skyddas mot yttre påverkan. Med ett fodral får du bästa möjliga skydd till mobilen på alla sätt och vis eftersom det täcker både framsidan och baksidan precis som ett plånboksfodral.

Skal

Ett gammalt hederligt mobilskal Samsung är fortfarande väldigt populärt och fyller sin funktion väl. Det finns otaliga färger och designer att välja mellan för att göra din mobil lite mer personlig. Det är dessutom lätt att sätta på och ta av så att du kan byta mellan lite olika mobilskal. Glöm inte bort att använda ett skärmskydd eftersom skalet endast täcker den bakre delen av mobilen.

Kom ihåg kameralinsen

Det är många som glömmer att sätta ett skydd på den känsliga kameralinsen. Eftersom skal är designade att inte täcka linsen är det smart att investera i ett speciellt linsskydd. På så sätt slipper du få repor på linsen som sedan förstör alla bilder och videos du tar.

Vilket alternativ du väljer är helt upp till dig. Se till att mobilskalet passar din telefon, ditt vardagliga liv och din personlighet!

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.