Idag startar Overwatch 2 säsong 2

Det är inte så förfärligt länge sedan Overwatch 2 äntrade scenen under visst ståhej, och idag är det dags för spelets andra säsong, komplett med betalning för nytt säsongspass och fräna grejer att samla ihop till. Den fränaste grejen att samla till är antagligen Null Sectors ledare Ramattra, spelets nyaste tank. Innehavare av battle pass får tillgång direkt, medan de som föredrar att klara sig utan får jobba sig upp till level 45. Den rosenrasande robotens historia lär ska utvecklas vidare i PvE framöver.

Säsongens tema är grekisk mytologi, så det vankas skins och annan kosmetik i den stilen. I synnerhet märks ett Zeus-skin på mythicnivå till Junker Queen som högsta Premium-belöning. Mellan 5:e och 19:e januari kommer man kunna göra bruk av sagda parafernalier i spelläget Battle of Olympus (ej att förväxla med NES-spelet med samma namn)

Noteras bör även nya eskortkartan Shambali Monastery, alltså Zenyattas, Genjis och fordom även Ramattras hemvist, vilken torde utgöra del av samma grannskap som de gamla vanliga Nepal-kartorna. Dessutom får sig flera hjältar, i synnerhet Sojourn som tydligen dominerat i den högre ligan, men även till exempel Doomfist och några till en avhyvling för att balansera gameplay.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.