Skylanders Academy – en serie i spelens anda

Skylanders Academy på Netflix är en animerad serie som på bästa sätt lever upp till spelen: genom humor och stil. Academy är något för alla skylanderfans.

Baserat på Activision Blizzards spelserie Skylanders kommer nu TV-serien Skylanders Academy som följer figurerna Spyro, Stealth Elf och Eruptors äventyr i landet bland skyarna. Producerad av den egna studion Activision Blizzard Studios har första säsongen premiär på Netflix den 28 oktober.

Med uppdraget att hålla riket i balans och tryggt från ondskans makter blandas både humor och action så som fans kommit att förvänta sig. Kaos är självfallet i farten och smider planer för att på ett eller annat sätt ta över skylands. För att förhindra det behöver Mästare Eon examinera sina bästa elever, ett gäng udda personligheter som tillsammans kan bli de beskyddare som landet behöver.

Skådespelarna som lånar sina röster (på engelska) är bland annat Justin Long (Die Hard 4.0) som Spyro, Ashley Tisdale (High School Musical) som Stealth Elf och Norm McDonald (Saturday Night Live) som trollet Grumshanks. De svenska röstskådespelarna (som verkar vara samma till spelen) gör ett förträffligt jobb med att ge figurerna personlighet. Dynamiken mellan den barnsliga Kaos och den dryga Grumshanks lockar ständigt till skratt. Samspelet mellan hjältarna å andra sidan lyfter fram deras mänskliga sidor så att man, ja, tycker om och hejar på dem.

Skylanders Academy påminner så mycket om tevespelen att jag ibland glömmer bort att det var en serie jag ser på. Nivån är precis lika och det är lätt att känna sig som hemma. Stilen är densamma som i Skylanders Superchargers och Imaginators och ger bilden av ett sammanhållet och kvalitativt varumärke. Academy är en familjeserie och något fans kan uppskatta. Även om man inte tidigare spelat Skylanders eller Spyro, går det att uppskatta Academys lättsamma berättelser och komik.

Jag och min dotter kommer sitta bänkade på premiären med en skål chips och lite läsk. Det perfekta sättet att avrunda en lång vecka på, skratt tillsammans med dem man älskar.

Skylanders Academy, säsong ett, har premiär på Netflix den 28 oktober.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.