Skype finns nu tillgängligt på PS Vita

Skype meddelade i dagarna att Skype-videosamtal nu kan ringas med Playstation Vita, vilket expanderar Skypes videosamtalsfunktioner till en bärbar spelenhet för första gången. PS Vita-systemet, som släpptes tidigare i år, kommer att erbjuda videosamtalsmöjligheter och röstsamtal på både Wi-Fi- och 3G-modellerna. Skype kommer att vara tillgängligt gratis via Playstation Store.

”Våra användare uppskattar att ha Skypes funktioner tillgängliga när och var de vill”, kommenterade Manrique Brenes, senior director of emerging opportunities på Skype. ”I och med lanseringen av Skype på PS Vita tar vi ytterligare ett kliv mot vårt ultimata mål att göra Skype-videosamtal tillgängliga på alla plattformar, över hela världen. Samtidigt möter vi befintliga PlayStation-användares behov av videosamtal på en spelkonsol.”

Skype på PS Vita-systemet körs i ”bakgrundsläge” för användare som spelar eller använder andra applikationer och de kan ”pausa” sina spel, ringa ett samtal och sedan återgå till den föregående aktiviteten. Dessutom är PS Vita-systemet utrustat med både främre och bakre kameror, vilket låter användare växla mellan de två kamerorna under Skype-samtal.

Nu väntar vi bara på att Skype även skall finnas tillgängligt med videosamtalfunktion på våra smartphones.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.