Släppdatum för World of Warships!

Den 17 september är det äntligen dags för nästa del i Wargamings långlivade serie utav krigsspel. Vad är då World of Warships? För de som har testat World of Tanks eller World of Warplanes är en förklaring överflödig, för de som inte gjort det är förklaringen förvånansvärt simpel. Som spelare tar du kontroll ett av många autentiska krigsskepp från Andra Världskriget och ger dig ut på haven i massiva flerspelarslag. Det kommer att finnas över 80 historiska skepp att välja emellan.

World of Warships är gratis och går att spela den 17 september i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.