Snake vs. Snake slinker in på Steam

Den 8 mars släpps Snake vs. Snake Steam. Spelet påminner om en blandning av det klassiska arkadspelet Tron och alla Nokia-användares favorittidsfördriv Snake. Upp till sex spelare kan ta upp kampen om att bli herren på täppan i det klassiska stridsläget.

Snake vs. Snake släpptes först på Android-enheter den 15 augusti förra året, sedan på Nintendo Switch den 26 september, för att sedan dyka upp på Xbox One och Microsoft Store den 29 januari i år. Steam-versionen kommer inte att tillföra något till formeln, utan är mer av det goda för den som gillar storslagna slingrande slagsmål från soffan.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.