Snart är demot för Army of Two här

[youtube id=”YstOIDmHq-E” width=”600″ height=”350″]

Electronic Arts meddelade idag att en nedladdningsbar demoversion av Army of TWO The Devil’s Cartel CoOp-läge kommer att finnas tillgängligt via Xbox LIVE Marketplace och PlayStation Network från och med den 12 mars.

EA skriver att i demoversionen tar spelarna rollen som legosoldaterna Alpha och Bravo och ger sig ut på ett uppdrag där de ska frita en kidnappad politiker och samtidigt stävja ytterligare en gisslansituation. Från bottenvåningen av det farliga droglabbet till taket på en skyskrapa infiltrerar Alpha och Bravo kartellens högkvarter och kämpar sig fram genom horder av kartellmedlemmar för att klara både uppdrag och livhank. Med livet i varandras händer måste den dynamiska duon dela på sig. En spelare tar sig an fienden ansikte mot ansikte medan den andra beger sig upp i luften för att bemanna helikopterns mini-gun och ge skyddseld.

Spelet släpps den 28 mars.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.