Snart är det dags för Hexis – stort LAN i Göteborg

Fredagen den 31 mars är det dags för Hexis, Göteborgs nyaste och största LAN. Inet går in som huvudsponsor och Lin Education arrangerar en utbildningsdag under Hexis som ger pedagoger en chans att fördjupa sig i e-sport. Utöver detta kommer flera svenska e-sportprofiler finnas på plats och streama och träffa fans.

Hexis blir Göteborgs första stora e-spelsevenemang sedan Dreamhack arrangerades i Göteborg 2009. För deltagarna finns möjligheten att delta i turneringar i spelen League of Legends, CounterStrike, Overwatch, Hearthstone, Rocket League och Starcraft 2. Vid sidan av det som traditionellt förknippar med LAN och e-spelsevenemang kommer Hexis även erbjuda ett aktivitetsområde med prova-på aktiviteter, spelhörnor, föreläsningar och mycket mer. Till Hexis är alla är välkomna; proffs, entusiaster och nyfikna nybörjare.

– Vi är väldigt glada att ha Inet som huvudsponsor. Vi får chansen att erbjuda en bättre helhetsupplevelse, där även personer som vanligtvis inte har tillgång till en bra speldator kan komma till Hexis och prova på, säger Zacharias Lilja-Nylander, marknadsföringsansvarig Hexis.

Hexis lanserar också ett spännande och unikt samarbete med Lin Education, som arrangerar en utbildningsdag för lärare och annan skolpersonal under LANet. Utbildningens mål är att öka kunskapen om spelkultur, e-sport och hur man kan använda spel för lärande i skolan. Det skriver Hexis i ett pressmeddelande.

Hexis har dessutom knutit till sig flera svenska e-sportprofiler som ambassadörer, däribland Bellswag, Ph13ton och FraelsarN. De, med flera, kommer streama direkt från Hexis och därmed göra stämningen och spelandet tillgängligt för ännu fler.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.