Snart kan vi dansa Gangnam Style i Just Dance 4

Den koreanska rapparen Psy släppte sin låt Gangnam Style på YouTube i somras som (hittills) är uppe i över 520 miljoner views. Låten har blivit en sensation världen över. Därför tycker Ubisoft att det är på hög tid att släppa låten till sitt dans-baserade spel Just Dance 4, där man kommer att kunna lära sig den unika dansen i den officiella musikvideon samtidigt som man släpper loss till den oförståeliga låten.

Gangnam Style och Just Dance 4, jag kan inte vänta på att få se alla YouTube videos”, säger Psy till Ubisoft. Låten kommer att släppas som ett eget nedladdningsbart spår någon gång i november till alla plattformar. Man behöver inte ha särskilt hög fantasi för att räkna ut att det här kommer sälja som smör i solen – vem vill inte lära sig dansa Gangnam Style vid det här laget?

För mer information om Just Dance 4, kolla in den officiella hemsidan.

[youtube id=”9bZkp7q19f0″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.