Soldaten kan smyga i Wolfenstein: The New Order

[youtube id=”aNSnw7dLraw” width=”600″ height=”350″]

Lystring! Som soldat i kriget mot nazisterna är det självklart viktigt att kunna hantera ditt gevär och skjuta mot fi hänsynslöst. Men! Användning av gerillataktiker är också ett alternativ och kan bespara er onödiga kroppsskador. I denna instruktörsvideo får ni soldater lära er att det finns två väga framåt i ett anfall: framifrån och bakifrån. När ni väl är ute på slagfältet får ni tyvärr räkna med att det säkerligen enbart kommer att finnas EN väl framåt, då det tydligen är svårt i krig att erbjuda alternativa vägar. Men! Som videon visar, får ni soldater åtminstone EN möjlighet under kriget att attackera fi bakifrån.

Wolfenstein: The New Order släpps till Playstation 3 och 4, Xbox One och 360 samt PC den 20 maj.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.