Sony anordnar en unik praktikplats för tävlande!

Sony gillar att spexa till det ibland. De körde ju bland annat igång den där serien The Tester där folk kunde söka in och tävla om att bli Sonys nya speltestare. Nu har de ett annat litet projekt på gång, och på spel står en månads praktik på den svenska spelstudion Tarsier samt en LittleBigPlanet-notebook från Moleskine. Utmaningen? Gör ett minispel med hjälp av verktygen i det senaste LittleBigPlanet-spelet till PlayStation Vita, som släpptes den 19 september. Varje deltagare har fram till den 10 oktober på sig att skicka in sitt bidrag.

En utvald grupp kommer att bedöma de olika bidragen och sedan skicka vidare dessa till Tarsier som kommer att utse den slutgiltiga vinnaren, som kommer att flygas till Sverige och påbörja sin praktikperiod hos studion. Vinnaren kommer dessutom att få jobba vidare med en bit officiell DLC som kommer att släppas på PlayStation Store. De fem semifinalisterna från varje land kommer att få ovannämnda notebooks som delat andrapris. Visst låter allt det här som ett roligt projekt? Är det någon annan som är nyfiken på att få spela banorna som finalisterna kommer skicka in?

Vill man deltaga så får man gå in på följande hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.