Låt dina Minecraft-skapelser bli verklighet med ny app

Har du någonsin funderat på hur dina skapelser i Minecraft skulle se ut i verkligheten? Mojang har tillsammans med 13th Lab släppt Minecraft Reality till iOS som gör detta möjligt.

Minecraft Reality är ett Augmented Reality (AR) app som använder mobilens kamera och gyroskop för att skanna omgivningen så att du sedan kan placera ut dina Minecraft byggen i ”verkligheten”.

Du kan justera storlek och position på objekten så att de passar in perfekt i omgivningen och sedan gå runt och titta på dem precis som om de fanns där på riktigt, sjukt imponerande!

Tack vare GPS är det är även möjligt att dela med sig av sina skapelser så att andra människor kan se vad du har placerat ut i världen!

Minecraft Reality finns tillgängligt på App Store och kostar 15kr.

[youtube id=”2pOpcR7uf5U” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är en konstform som kombinerar ljud, bild, text och interaktion. Få saker är så intressanta som att utforska denna värld och det är det jag hoppas göra med mina recensioner.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.