Sony skippar E3 2020; Microsoft kör på

Alla goda ting är E3

Sony kommer inte att delta på årets E3-mässa i sommar. Visionen för årets mässa är helt enkelt inte kompatibel med Sonys visioner för 2020, säger en talesperson till sajten gamesindustry. I stället kommer man att delta i ”hundratals” konsumentevenemang för att visa upp kommande spel till PS4 och PS5. Sonys egen sändning State of Play lär vara bland dessa.

Kort efter Sonys tillkännagivande twittrade Microsofts Phil Spencer en bekräftelse på att de kommer att närvara på årets E3. Med mässgolvet mer eller mindre för sig själva har E3 troligen blivit en bra plattform för Microsoft att visa upp sig. Med kommande Xbox One Series X kan vi antagligen se fram emot en hel del nyheter.

Nintendo har än så länge inte kommit med något uttalande kring E3 2020. Sedan 2013 har företagit dock bara deltagit på E3 som utställare, medan presentationerna sänts via nätet i form av de förinspelade Nintendo Direct. Vi lär kunna förvänta oss samma approach i år.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.