Speaking Simulator – smält in som android hos människorna

Här gäller det att inte hålla tand för tunga

I Speaking Simulator spelar du som … Terminator? Eller var det en Snatcher? Nej, en helt vanlig android med ambitioner att ta över mänskligheten. Dock en extremt valtungad android med stora svårigheter att passa in. Som spelare måste du styra androidens läppar och tunga för att göra ett så övertygande människointryck som möjligt i allt från dejter och läkarbesök till kallprat på arbetsplatsens toaletter (som om inte idén ”kallprat på toaletten” röjer täckmanteln direkt).

Speaking Simulator når PC (Windows), Mac och Nintendo Switch den 30 januari. Kika på den senaste trailern ovan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.