South Park får nytt tillägg med allt för många goth-ungar

Om man får lyssna till barnen i staden South Park, så finns det inget roligare ställe än Casa Bonita. Nu får vi chans att uppleva allt vad restaurangen har att erbjuda tack vare den nya expansionen From Dusk Till Casa Bonita.

Igår utannonserade Ubisoft att en expansion till South Park: The fractured but Whole finns tillgänglig redan nu. I From Dusk Till Casa Bonita får vi chans att följa med till den överdrivet händelsefulla restaurangen i en helt ny handling.

Mysterions syster har hamnat i dåligt sällskap och håller till med Vamp kids på Casa Bonita. Cartman vill självklart få tillbaka sitt favorittillhåll, och resterande av gänget vill rädda Mysterions syster.

I expansionen får vi chans att utforska allt ifrån Black Barts grotta, se allt vi älskat från serien och slåss mot armén av vampyrer. Den nya klassen Netherborn gör att vi får besegra mörkret med mörker tack vare hjälpen av The Goth kids.

Finns tillgängligt till PlayStation 4, Xbox One och PC nu.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.