South Park: The Fractured But Whole får tillökning

Känner du att du utforskat alla skrymslen och vrår av South Park och maxat din karaktär? Då har vi glada nyheter för just dig.

Vi fick vänta länge South Park: Fractured But Whole. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Och igår annonserades det att det släppts ännu mer att göra i den animerade världen.

Danger Deck

För dig som redan har season pass så ingår detta tillägg, men går även att köpa löst för de som inte valt att skaffa det. Tillägget heter Danger Deck och ger dig möjligheten att utforska aldrig tidigare sedda platser och möta karaktärer som vårat kära gäng i Freedom Pals fantiserat ihop. För att ta sig till denna holografiska värld så får man en portal nere i Freedom Pals huvudkvarter. Du kan räkna med nya kostymer och en hel del nya fiender. Bland annat så återvänder publikfavoriten tant Sheila.

Det kommer mer

Tillgängligt för de som har season pass kommer även From Dusk Till Casa Bonita vara inom en snar framtid. Likaså Bring the Church. Det förstnämnda kommer låta spelaren ingå i lag tillsammans med The Coon och Mysterion för att förinta en demon som tagit över Casa Bonita. Det andra kommer introducera en helt ny story och en helt ny klass att spela som.

Är detta något som kommer få dig att ta på dig hjältedräkten igen till jul? Berätta för oss i kommentarerna nedan eller skriv till oss på Twitter.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.