LEGO Marvel Super Heroes får episkt tillägg!

Som om spelvärlden inte bjöd på nog med julklappar så har LEGO Marvel Super Heroes 2 fått tillökning. Det handlar om Guardians of the Galaxy som gör intåg i spelet, med inspiration från den senaste filmen med hjältarna.

Du kommer få slåss bland annat mot det monster som hjältarna kämpar med i den coola introscenen i filmen. Det är alltså en redig dunderstrid som står på schemat!

Det tillkommer även en hel uppsättning karaktärer där Star-Lord (i olika varianter) och hans far (but not Daddy) finns med. Spana in trailern och dra ner spelet i väntan på julafton!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.