Spana in senaste trailern för Skylanders Giants

[youtube id=”DUMFF7ekbvw” width=”600″ height=”350″]

De som har spelat Skylander kanske känner till konceptet. När man köper spelet så får man en stor box med en massa små plastfigurer, och en platta som man kan koppla in i datorn. När man ställer plastfigurerna på den här plattan så kommer figurerna att dyka upp i spelet och bli spelbara karaktärer! Vi minns ju alla hur det var att samla på Pokémon-kort som barn, och det här kommer med stor sannolikhet bli någonting liknande.

Idag släpps expansionen, Skylanders Giants, som introducerar jättar till spelet – alltså jättestora varelser som man såklart kommer att kunna köpa i butiker. Jättarna kommer ha spännande nya krafter och förmågor som passar deras storlek. Det kommer även att släppas åtta nya Skylanders (normala varelser) och hela spelet kommer att vara kompatibelt med föregångaren, Skylanders Spyro’s Adventure.

Skylanders Giants finns ute nu till Wii, Nintendo 3DS, Xbox 360 och PlayStation 3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.