Specialutgåvor av soundtracks till Deus Ex på ingång

Musiken till Deus Ex: Human Revolution skrevs av den prisbelönte Michael McCann (även känd som Behavior). Det 25 spår långa soundtracket kombinerar många av de nästan 200(!) olika spåren som kan höras i spelet och ger oss en musikalisk resa på ca 70 minuter genom den dystopiska och atmosfäriska värld som Deus Ex: Human Revolution erbjuder. Denna dubbelvinyl är en limited edition och kommer förpackad i en speciell gulddesign, med både vinyler och förpackning i den tematiska färgen. Det ingår även två bonusspår; ”Deus Ex: The Fall (Menu Theme)” och “Sarif vs. Unatco”. Soundtracket finns redan tillgängligt på CD och via iTunes, Spotify, Amazon, Google Play och andra onlinebutiker.

Michael McCann återvände för att skriva musiken till Deus Ex: Mankind Divided, med hjälp av den prisbelönte artisten Sascha Dikiciyan (även känd som Sonic Mayhem), samt kompositören Ed Harrison. Soundtracket till Mankind Divided kommer i två olika upplagor; en standard och en extended edition – en dubbel-CD med ytterligare 14 spår.
Soundtracket är producerat av Sascha Dikiciyan och Steve Szczepkowski, mixat av Sonny DiPerri, med Dave Cooley som ansvarat för mastern.

Soundtracken för Deus Ex: Mankind Divided och Deus Ex: Human Revolution-vinylen kommer finnas tillgängliga för förbeställning fr.o.m. den 2:a December.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.