Spela som Zatanna i Injustice: Gods Among Us

[youtube id=”_a1vMuihvQk” width=”600″ height=”350″]

Har du någonsin hört talas om den sexiga magikern Zatanna från DC Comics universum? Inte jag heller, men det hindrar henne inte från att deltaga i DC Comics nya spel Injustice: Gods Among Us. Hon går nu att ladda ned från Xbox Live och PlayStation Network för dryga femtiolappen om man vill krydda till sitt utbud av spelbara karaktärer i spelet.

Hon är smart, snabb och flyktens mästare såväl som en fullblodig magiker. Hur kommer hon stå sig mot exempelvis stålmannen? Ta en titt på hennes introduktionsvideo ovan.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.