Spela som Zatanna i Injustice: Gods Among Us

[youtube id=”_a1vMuihvQk” width=”600″ height=”350″]

Har du någonsin hört talas om den sexiga magikern Zatanna från DC Comics universum? Inte jag heller, men det hindrar henne inte från att deltaga i DC Comics nya spel Injustice: Gods Among Us. Hon går nu att ladda ned från Xbox Live och PlayStation Network för dryga femtiolappen om man vill krydda till sitt utbud av spelbara karaktärer i spelet.

Hon är smart, snabb och flyktens mästare såväl som en fullblodig magiker. Hur kommer hon stå sig mot exempelvis stålmannen? Ta en titt på hennes introduktionsvideo ovan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.