Spela Warface på Gamescom

Warface är Cryteks nästa FPS-spel som kommer att vara free-to-play rakt i webbläsaren. Spelet har ännu inget releasedatum, men om man ska besöka Gamescom i Cologne den 21-25 augusti så kommer man få chansen att testa spelet i sin betafas redan då.

Spelet går ut på att man får välja en av fyra olika soldatklasser och kämpa i intensivt gameplay i en spelvärld som, enligt uppgift, kommer uppdateras och erbjuda nya utmaningar varenda dag. Man kommer kunna skräddarsy sin karaktär och arbeta i lag med andra spelare, och det kommer gå utmärkt att bara hoppa in i spelet för en snabbrunda eller spela över flera timmar och låta inlevelsen ta överhanden.

Förutom Warface kommer Crytek även visa upp Ryse: Son of Rome.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.