Följ

Spela Super Mario Odyssey på Comic Con i september

Nu är det inte långt kvar tills årets Comic Con sparkar igång på Kistamässan. Mässan pågår 15–17 september och för första gången på många år är Nintendo med och ställer ut på mässgolvet. Med sig har man både Nintendo Switch och Nintendo 3DS samt en hel del ännu inte släppta spel.

Passa på att bli en av de första i Sverige att provspela höstens hetaste spel, Super Mario Odyssey. Ta också chansen att provspela det massiva rollspelsäventyret Xenoblade Chronicles 2 och utforska de fientliga rymdmiljöerna i Metroid: Samus Returns.

Förutom möjlighet att provspela några riktigt heta spel kan en lyckligt lottad besökare vinna ett exemplar av ALLA amiibo-figurer från Nintendo! Ja, du läste rätt, alla amiibo-figurer som har lanserats i Sverige går att vinna i vad vi kallar “Den ultimata amiibotävlingen!“. I priset ingår nästan 150 olika amiibo till ett uppskattat marknadsvärde av 30 000 kr. Tävlingen är endast öppen för besökare på Comic Con Stockholm.

Förutom de redan lanserade spelen The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Arms, 1-2 Switch och Splatoon 2 finns kommer följande spel att finnas spelbara i Nintendo 250 kvadratmeter stora monter:

  • Super Mario Odyssey (Nintendo Switch)
  • Pokken Tournament DX (Nintendo Switch)
  • FIFA 18 (Nintendo Switch)
  • Xenoblade Chronicles 2 (Nintendo Switch)
  • Fire Emblem Warriors (Nintendo Switch)
  •  Metroid Samus Returns (Nintendo 3DS-familjen)
  • Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser’s Minions (Nintendo 3DS-familjen)

Den här listan kan komma att fyllas på.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.