Spoopy live action-trailer till Vicious Sisters

…och med ”live action” menar vi att Lee Heejae från det kända K-popbandet Aighty9 är del av den. Den nya trailern förvandlar Minho Kims handillustrerade artwork till verklighet, där de visar bekanta omgivningar som förvandlar sig till någonting mörkare och mer kusligt.

För att markera släppet av den nya trailern, samt starten på deras early access den 7 november, har Devespresso Games dragit igång en liten tävling som de kallar The Coma Moment. Tävlingen går ut på att fans ska berätta om de stunder som verkligheten har skrämt dem. Vanliga omgivningar, vanliga förhållanden – men med den där kusliga känslan närvarande. Vinnarna kommer få en gratis inbjudan till spelets early access build. Mer detaljer finns att finna på Devespressos hemsida, Steam, Discord, Twitter, och Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.