Stämningsfull trailer för Valiant Hearts: The Great War

[youtube id=”sDzhV712qRQ” width=”600″ height=”350″]

Det är inte varje dag man ser ett storföretag som Ubisoft sätta sin stämpel på en indietitel som Valiant Hearts: The Great War.  Det är älskvärt och nyttigt för branschen att de vågar satsa på mindre produktioner med. Valiant Hearts ett pusseläventyr som utspelar sig under första världskriget. Stort fokus kommer ligga på de fyra olika huvudkaraktärernas historier och hur de flätas samman med varandras. Teamet bakom spelet har titlar så som Beyond Good & Evil och Rayman Legends i sitt bagage så vi kan förvänta oss ett välgjort spel med klassisk tecknad grafik.

Spelets kommer att finnas tillgängligt via nerladdning till PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One och PC den 25 juni. Bli inte förvånade om detta blir en av årets indiefavoriter.
Mer info om Valiant Hearts finns även på deras hemsida.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.