StarCraft: Remastered är snart här – förbeställ redan nu!

För gamla och nya fans av den rymdsaga som (för mig) har tagit förstaplatsen som det främsta rymdeposet i spelvärlden finns det bara en passande kommentar. Och köttskallen Tychus från uppföljarens Wings of Liberty säger det bäst här ovan.

Den 14:e Augusti släpper Blizzard StarCraft: Remastered, ett ansiktslyft på den nu 19 år gamla titeln. StarCraft släpps tillsammans med sin expansion, Brood War, och har fått stöd för 4K, förbättrad audio, ny matchmaking och leaderboardsystem, m.m.

Du kan förbeställa spelet för ca 150 riksdaler redan nu och få tre exklusiva skins, en co-op commander, samt tre ikoniska porträtt till StarCraft II.

De skins som ingår i förbeställningen är Char Hive, Korhal Command Center och Aiur Nexus. Utöver det kommer de som förbeställer få olika digitala bonusar i StarCraft II, bland annat den stenhårda Alexei Stukov som co-op commander och tre unika porträtt som firar StarCraft: Remastered.

StarCraft: Remastered lägger till moderna bekvämligheter till spelet, men behåller den ursprungliga spelkänslan. Spelet är även fullt tillgängligt med de som har originalversionen, så det är inga krav på gamla spelare att skaffa den nya versionen för att kunna spela med kompisarna. Allt som krävs är en kopia av StarCraft och Brood War.

Bland uppdateringar och finesser hittar vi bland annat:

  • Full grafisk uppgradering av StarCraft och Brood War
  • Widescreen UHD-support för upp till 4K upplösning
  • Ny matchmaking och leaderboards
  • Spelarprofiler kan följa individuell statistik
  • Cloud save för kampanj, hotkeys och replays
  • Bättre kvalitet på musik och ljud
  • Hoppa mellan originalet och Remastered med en knapp

“För nästan 20 år sedan välkomnades StarCraft av miljoner spelare och var med att forma vad som idag är grunden för eSport”, säger Mike Morhaime, VD och medgrundare av Blizzard Entertainment. “Passionerade spelare runt hela världen spelar fortfarande Brood War, både med vänner och kompetitivt, så vi har moderniserat teknologin bakom StarCraft så att spelare kan fortsätta avnjuta det i flera år till.”

StarCraft: Remastered är tillgängligt för Windows och Mac för €14.99 och kommer lokaliseras på en mängd olika språk. Inte svenska, dock.

För mer information, besök spelet hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.