Blizzard släpper StarCraft: Remastered i sommar

Samtidigt blir Brood War gratis att ladda ner och spela!

Allas vår favoritstudio Blizzard avslöjar nu att de till sommaren kommer att släppa klassikerna StarCraft och expansionen StarCraft: Brood War i en ny, uppdaterad utgåva. StarCraft: Remastered heter den upphottade versionen som bland annat bjuder på nya texturer och nyinspelad musik. Det är alltså dags att återse zergs, protoss, och terrans i den krigshärjade Koprulu Sector.

StarCraft: Remastered kommer att vara anpassad för widescreen UHD med en maximal upplösning på 4K. Dessutom har man adderat nya illustrationer för att skapa en bättre story, avancerad matchmaking, full support för Battle.net med sociala funktioner, custom maps samt repriser med mera.

StarCraft: Remastered utvecklas just nu till både PC och Mac med planerat releasedatum till sommaren.

Originalet blir gratis

Samtidigt som Blizzard avslöjar StarCraft: Remastered så meddelar de också att original-utgåvan Brood War kommer att uppdateras under denna veckan. Version 1.18 skall lösa en del kända buggar och det adderas även en anti-cheat funktion. Men bäst av allt är att spelet bli gratis att ladda ner och spela!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.