Döp en robot: Steamworld Dig 2 låter dig tävla

Efter en hektisk period är Image & Form nu utvilade så det förslår. De har varit fullt upptagna med att visa upp SteamWorld Dig 2 för spelare på GDC, PAX East och EGX Rezzed. Nu är de dock tillbaka med nya krafter och drar igång en liten tävling för att tagga spelare ytterligare – Här är deras nya SteamWorld Ambassador Challenge!

Detta innebär alltså att de ger bort flera ex av tidigare, aktuella och kommande titlar till en vinnare som hjälper dem namnge en robot i som dyker upp i Steamworld Dig 2. Detta är dock inte allt. Den som vinner kommer även få spela spelet för alla andra i världen. Så sluta muttra och börja spåna på idéer. Har du en skruv lös är det säkerligen till din fördel, då du i sådana fall är i helt rätt sinnestillstånd för att döpa robotar..

Hur du deltar hittar du i episoden av Steam Room, i videon här ovan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.