Lira retrospel med Namco i sommar

Ät körsbär, SEN spöken

Bandai Namco har precis annonserat deras kommande Namco Museum, som ska släppas exklusivt till Nintendo Switch denna sommar. Det handlar kortfattat om en samling arkadspel som gjordes populära i diverse arkadhallar under det ljuva 80-talet (tänk spandex och märkliga färger i friska kombinationer) och om du spenderade dagarna på någon liknande plats som snorig nioåring så har du en hel del klassiker att se fram emot!

I paketet ingår bland andra Dig Dug, Galaga, Galaga 88, PAC-MAN, The Tower of Druaga, Rolling Thunder och Splatterhouse! Oavsett om man är för eller emot den våg av retropaket som släpps med jämna skurar now-a-days (som kidsen säger) så är det en generös samling, som med hjälp av Switchen kan avnjutas precis var som helst. Platser där du kommer spela kan vara allt ifrån toan till botten på Marianergraven. Fast har du hamnat där nere bör du nog stänga av en stund och på allvar ifrågasätta ditt lokalsinne.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.