SteamWorld firar 10 med samlarmums

Det har nu förflutit tio år sedan SteamWorld Tower Defense, starten på en särdeles populär franchise, släpptes till Nintendo DSi. Sedan dess har svenska studion Image & Form klämt fram ytterligare fyra titlar med ångdrivna robotar i dystopisk värld, ivrigt påhejade av såväl spelare som kritikerkår.

För att särskilt extra fira till det erbjuds till försäljning unika samlarobjekt för hugade spekulanter. Inledningsvis en sjutumsvinyl med nytolkningar av två spår från soundtracket till SteamWorld Tower Defense samt ett paket limiterat till 500 exemplar globalt, med sagda vinyl plus SteamWorld Quest: Collectors Edition för Nintendo Switch. I pressmeddelandet indikeras att det kommer komma fler gotterier av liknande och bättre slag, så den som diggar SteamWorld och samlarsaker gör bäst i att hålla koll framgent.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.