Jag ser Europa och vill måla det svart – Destiny 2: Beyond Light release trailer

Hajpa Beyond Light till The Rolling Stones klassiska toner. Den 10 november kan vi dra till Europa! Och måla det svart.
Måla det svart.

Den 10 november släpper Bungie den tredje expansionen för Destiny 2. Beyond Light tar spelare till den frusna månen Europa för att strida mot Eramis, hitta högteknologiska reliker och ta klivet ut i mörkret.

Destiny 2: Beyond Light ger spelare tillgång till den fullständiga upplevelsen på Europa, med bland annat en ny story, en raid och flera exotiska vapen och föremål att rusta sig med. Dessutom får Beyond Light-spelare möjligheten att tygla mörkrets krafter Stasis och ge fienden en smak av sin egen medicin.

Du kan läsa mer om Destiny 2: Beyond Light på dess officiella hemsida.

I samband med releasen av Beyond Light startar också Season of the Hunt 17 november och varar fram till februari. Under Season of the Hunt slår vi följe med Osiris och Crow för att undersöka och stoppa ett anfall från the Hive som korrumperar andra fiendefraktioner i en ny aktivitet kallad Wrathborn Hunt.

Värt att veta är att i och med Beyond Light kvarstår det mesta från varje säsong fram till nästa expansion, The Witch Queen. Detta låter dig uppleva berättelser och aktiviteter, samt looten de är förknippade med, under hela spelets fjärde år.

Ut ur stormen

Missa inte heller att titta på Bungies videodokumentär som ger oss en liten inblick i vad som väntar oss i Beyond Light och framåt!

Destiny 2: Beyond Light släpps den 10 november till Playstation 4, Xbox One, PC och Stadia. Den 8 december får spelet dessutom en next gen-uppgradering på Playstation 5 och Xbox Series X.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.