SteamWorld Heist trailer + Q&A med utvecklarna

Den sista September släpptes SteamWorld Heist till Wii U på Nintendo eShop i Europa, tillsammans med SteamWorld Collection i vanliga butiker.
Nordamerika får spelet och den fysiska releasen nu i Oktober. För att fira Europasläppet får vi en sprillans ny launch trailer att se på. Precis som spelet så flyter trailern på i härliga 60fps i full HD.

SteamWorld Heist har vunnit hjärtan hos både strategifans och casual gamers över hela världen sedan den första titelns release till 3DS. Wii U-versionen är den bästa titeln hittills och istället för att vi ska sitta här och rabbla upp allt i punktlistor kan ni ta en titt där Image & Form Games, utvecklarna bakom spelet tar en tripp till ett gigantiskt Nintendomuseum för att spela in en väldigt speciell video.

För att få reda på varför SteamWorld Heist gör sig bäst på Wii U och för att delta i en tävling där ni kan vinna spelet, ta en titt på videon här nedan:

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.